Zoekresultaten

Eerste monteur tentenbouw - Utrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met veel verantwoordelijkheid? In Utrecht hebben we deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als eerste monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#HAJB02493

Monteur tentenbouw - Rotterdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met voldoende doorgroeimogelijkheden? In Rotterdam hebben we  deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#HAJB02491

Eerste monteur tentenbouw - Heerlen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met veel verantwoordelijkheid? In Heerlen hebben we deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als eerste monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#HAJB02483

Monteur tentenbouw - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met voldoende doorgroeimogelijkheden? In Geleen hebben we  deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#HAJB02480

Eerste monteur tentenbouw - Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met veel verantwoordelijkheid? In Apeldoorn hebben we deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als eerste monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#HAJB02473

Monteur tentenbouw - Amersfoort

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met voldoende doorgroeimogelijkheden? In Amersfoort hebben we  deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#HAJB02470

Eerste monteur tentenbouw - Almere

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met veel verantwoordelijkheid? In Almere hebben we deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als eerste monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 06-05-2020
Referentie nr:#HAJB02469

Eerste monteur tentenbouw - Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met veel verantwoordelijkheid? In Zoetermeer hebben we deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als eerste monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 06-05-2020
Referentie nr:#HAJB02465

Monteur tentenbouw - Utrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met voldoende doorgroeimogelijkheden? In Utrecht hebben we deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 06-05-2020
Referentie nr:#HAJB02463

Eerste monteur tentenbouw - Maastricht

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met veel verantwoordelijkheid? In Maastricht hebben we deze vacature openstaan. Solliciteer vandaag en start op korte termijn als eerste monteur tentenbouw!
Gepubliceerd: 06-05-2020
Referentie nr:#HAJB02456
Zoekcriteria
Een dag uit het leven van een tentenbouwer..

05.15 Je wekker gaat af en je dag begint!
05.45 Na een snelle boterham ga je naar buiten en sta je klaar om opgepikt te worden door je vaste voorman. Vandaag heb je een klus in Rotterdam. Een mooi project voor een internationaal toernooi. Volgende week lopen hier sporters en toeschouwers rond, vandaag jij en je team.
07.00 Jullie arriveren op de klus. Nu nog een groot, leeg grasveld, later een bruisend evenemententerrein. Jullie gaan dat mogelijk maken en daarvoor moet alles piekfijn in orde zijn. Het wordt een lange dag, dat weet je nu al.
12.30 Tijd voor een stevige lunch. Die heb je nodig.
15.00 Noodgeval! De andere ploeg is voor een spoedklus weggeroepen en dit project moet toch ook echt vandaag af. Het zal een latertje worden maar dat is voor jou geen punt: je bent tenslotte een Harde Werker.
18.00 Avondeten! Als er overgewerkt moet worden kun je dat wel gebruiken.
19.45 Toewijding en doorzettingsvermogen loont – de klus is klaar en je werkdag zit er op. Het is weer mooi geweest. Van files zullen jullie op dit tijdstip geen last meer hebben dus er kan lekker doorgereden worden. Andere jongens gaan nog even naar de sportschool maar dat is voor jou echt niet meer nodig.
21.00 Je bent weer thuis. Eerst even douchen en dan goed je rust pakken, morgen staat er weer een mooie klus te wachten: Lowlands...