Zoekresultaten

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | Unieke vakantiebaan! - Lichtenvoorde

Ben jij groot fan van de Zwarte Cross, en kun je niet wachten tot het festival begint? Help mee het grootste motorcross festival van de wereld op te zetten!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01181

VAKANTIEWERK | Toffe vakantiebaan in de tentenbouw! - Nijmegen

Kom jij in de vakantie bij Hardewerkers.com werken als tentenbouwer in Nijmegen? We hebben een mooie vacature open staan!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01178

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | 1e rang plekken op de Zwarte Cross? - Lichtenvoorde

Examenstress achter de rug? Tijd om het eruit te zweten! Waar kun je dit beter doen dan op de Zwarte Cross?  Solliciteer snel en kom op gesprek bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01180

VAKANTIEWERK | Tentenbouw | Veel uren | Goed verdienen - Nijmegen

Ben jij op zoek naar vakantiewerk? In de periode van 10 juni tot en met +/- 9 augustus zijn er veel uren te maken in de tentenbouw! Solliciteer op deze vacature en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01177

Vacature tentenbouwer in Roermond | Hardewerkers - Roermond

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Roermond. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01172

Vacature tentenbouwer in Zwolle | Hardewerkers - Zwolle

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Voor een nieuwe opdrachtgever zijn we op zoek naar tentenbouwers in Zwolle.  Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01171

Vacature meewerkend chauffeur (B CE) tentenbouw in Zwolle | Hardewerkers - Zwolle

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Voor een nieuwe opdrachtgever zijn we op zoek naar een meewerkend chauffeur tentenbouw (B/CE) in Zwolle. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01170

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Sittard | Hardewerkers - Sittard

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Sittard. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01169

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01166

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Heerlen | Hardewerkers - Heerlen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Heerlen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01164
Zoekcriteria
Een dag uit het leven van een tentenbouwer..

05.15 Je wekker gaat af en je dag begint!
05.45 Na een snelle boterham ga je naar buiten en sta je klaar om opgepikt te worden door je vaste voorman. Vandaag heb je een klus in Rotterdam. Een mooi project voor een internationaal toernooi. Volgende week lopen hier sporters en toeschouwers rond, vandaag jij en je team.
07.00 Jullie arriveren op de klus. Nu nog een groot, leeg grasveld, later een bruisend evenemententerrein. Jullie gaan dat mogelijk maken en daarvoor moet alles piekfijn in orde zijn. Het wordt een lange dag, dat weet je nu al.
12.30 Tijd voor een stevige lunch. Die heb je nodig.
15.00 Noodgeval! De andere ploeg is voor een spoedklus weggeroepen en dit project moet toch ook echt vandaag af. Het zal een latertje worden maar dat is voor jou geen punt: je bent tenslotte een Harde Werker.
18.00 Avondeten! Als er overgewerkt moet worden kun je dat wel gebruiken.
19.45 Toewijding en doorzettingsvermogen loont – de klus is klaar en je werkdag zit er op. Het is weer mooi geweest. Van files zullen jullie op dit tijdstip geen last meer hebben dus er kan lekker doorgereden worden. Andere jongens gaan nog even naar de sportschool maar dat is voor jou echt niet meer nodig.
21.00 Je bent weer thuis. Eerst even douchen en dan goed je rust pakken, morgen staat er weer een mooie klus te wachten: Lowlands...