Zoekresultaten

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in 's-Hertogenbosch | Hardewerkers - 's-Gravenhage

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Den Bosch. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HAJB01529

Vacature tentenbouwer in Heerlen | Hardewerkers - Heerlen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Heerlen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HAJB01526

Vacature tentenbouwer in Den Haag | Hardewerkers - 's-Gravenhage

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Den Haag. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HAJB01517

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Arnhem | Hardewerkers - Arnhem

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Arnhem. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HAJB01511

Vacature tentenbouwer in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HAJB01508

Vacature tentenbouwer in Sittard | Hardewerkers - Sittard

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Sittard. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#HAJB01499

Vacature tentenbouwer in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#HAJB01496

Vacature tentenbouwer in Zoetermeer | Hardewerkers - Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Zoetermeer. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#HAJB01489

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Veenendaal | Hardewerkers - Veenendaal

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Veenendaal. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 05-08-2019
Referentie nr:#HAJB01473

Vacature tentenbouwer in 's-Hertogenbosch | Hardewerkers - 's-Hertogenbosch

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in 's-Hertogenbosch. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 05-08-2019
Referentie nr:#HAJB01465
Zoekcriteria
Een dag uit het leven van een tentenbouwer..

05.15 Je wekker gaat af en je dag begint!
05.45 Na een snelle boterham ga je naar buiten en sta je klaar om opgepikt te worden door je vaste voorman. Vandaag heb je een klus in Rotterdam. Een mooi project voor een internationaal toernooi. Volgende week lopen hier sporters en toeschouwers rond, vandaag jij en je team.
07.00 Jullie arriveren op de klus. Nu nog een groot, leeg grasveld, later een bruisend evenemententerrein. Jullie gaan dat mogelijk maken en daarvoor moet alles piekfijn in orde zijn. Het wordt een lange dag, dat weet je nu al.
12.30 Tijd voor een stevige lunch. Die heb je nodig.
15.00 Noodgeval! De andere ploeg is voor een spoedklus weggeroepen en dit project moet toch ook echt vandaag af. Het zal een latertje worden maar dat is voor jou geen punt: je bent tenslotte een Harde Werker.
18.00 Avondeten! Als er overgewerkt moet worden kun je dat wel gebruiken.
19.45 Toewijding en doorzettingsvermogen loont – de klus is klaar en je werkdag zit er op. Het is weer mooi geweest. Van files zullen jullie op dit tijdstip geen last meer hebben dus er kan lekker doorgereden worden. Andere jongens gaan nog even naar de sportschool maar dat is voor jou echt niet meer nodig.
21.00 Je bent weer thuis. Eerst even douchen en dan goed je rust pakken, morgen staat er weer een mooie klus te wachten: Lowlands...