Vacatures in de tentenbouw

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | Unieke vakantiebaan! - Lichtenvoorde

Ben jij groot fan van de Zwarte Cross, en kun je niet wachten tot het festival begint? Help mee het grootste motorcross festival van de wereld op te zetten!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01283

VAKANTIEWERK | Toffe vakantiebaan in de tentenbouw! - Nijmegen

Kom jij in de vakantie bij Hardewerkers.com werken als tentenbouwer in Nijmegen? We hebben een mooie vacature open staan!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01280

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | 1e rang plekken op de Zwarte Cross? - Lichtenvoorde

Examenstress achter de rug? Tijd om het eruit te zweten! Waar kun je dit beter doen dan op de Zwarte Cross?  Solliciteer snel en kom op gesprek bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01282

VAKANTIEWERK | Tentenbouw | Veel uren | Goed verdienen - Nijmegen

Ben jij op zoek naar vakantiewerk? In de periode van 10 juni tot en met +/- 9 augustus zijn er veel uren te maken in de tentenbouw! Solliciteer op deze vacature en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01279

Vacature tentenbouwer in Veenendaal | Hardewerkers - Veenendaal

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Veenendaal. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01269

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Oss | Hardewerkers - Oss

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Oss. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01266

Vacature tentenbouwer in Arnhem | Hardewerkers - Arnhem

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Arnhem. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01256

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01253

Vacature tentenbouwer in 's-Hertogenbosch | Hardewerkers - 's-Hertogenbosch

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in 's-Hertogenbosch. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 06-06-2019
Referentie nr:#HAJB01249

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | Unieke vakantiebaan! - Lichtenvoorde

Ben jij groot fan van de Zwarte Cross, en kun je niet wachten tot het festival begint? Help mee het grootste motorcross festival van de wereld op te zetten!
Gepubliceerd: 05-06-2019
Referentie nr:#HAJB01247
Zoekcriteria
Een dag uit het leven van een tentenbouwer..

05.15 Je wekker gaat af en je dag begint!
05.45 Na een snelle boterham ga je naar buiten en sta je klaar om opgepikt te worden door je vaste voorman. Vandaag heb je een klus in Rotterdam. Een mooi project voor een internationaal toernooi. Volgende week lopen hier sporters en toeschouwers rond, vandaag jij en je team.
07.00 Jullie arriveren op de klus. Nu nog een groot, leeg grasveld, later een bruisend evenemententerrein. Jullie gaan dat mogelijk maken en daarvoor moet alles piekfijn in orde zijn. Het wordt een lange dag, dat weet je nu al.
12.30 Tijd voor een stevige lunch. Die heb je nodig.
15.00 Noodgeval! De andere ploeg is voor een spoedklus weggeroepen en dit project moet toch ook echt vandaag af. Het zal een latertje worden maar dat is voor jou geen punt: je bent tenslotte een Harde Werker.
18.00 Avondeten! Als er overgewerkt moet worden kun je dat wel gebruiken.
19.45 Toewijding en doorzettingsvermogen loont – de klus is klaar en je werkdag zit er op. Het is weer mooi geweest. Van files zullen jullie op dit tijdstip geen last meer hebben dus er kan lekker doorgereden worden. Andere jongens gaan nog even naar de sportschool maar dat is voor jou echt niet meer nodig.
21.00 Je bent weer thuis. Eerst even douchen en dan goed je rust pakken, morgen staat er weer een mooie klus te wachten: Lowlands...